Теми повідомлень

1. Дайте визначення понять "ресторанне господарство", "підприємство ресторанного господарства", "заклад ресторанного господарства".

2. Кількісна і структурна характеристика мережі закладів ресторанного господарства.

3. Тенденції розвитку мережі закладів ресторанного господарства за місцем роботи та навчання.

4. Тенденції розвитку мережі загальнодоступних закладів ресторанного господарства.

5. Тенденції розвитку заготівельних закладів ресторанного господарства.

6. Особливості розвитку мережі закладів ресторанного господарства формату Quick&Casual.

7. Особливості розвитку мережі закладів ресторанного господарства швидкого обслуговування.

8. Розвиток сітьових утворень (мереж) закладів ресторанного господарства.

9. Основні функції закладів ресторанного господарства.

10. Класифікація закладів ресторанного господарства за видами економічної діяльності.

11. Поділ закладів ресторанного господарства за торговельною та виробничою ознаками.

12. Класифікація закладів ресторанного господарства за сезонністю та комплексністю надання послуг з організації харчування.

13. Класифікація закладів ресторанного господарства за контингентом споживачів.

14. Вимоги до послуг закладів ресторанного господарства.

15. Сутність послуг з реалізації продукції та організації її споживання в закладах ресторанного господарства.

16. Сутність інформаційних послуг та організації дозвілля в закладах ресторанного господарства.

17. Які ще послуги можуть надавати заклади ресторанного господарства?

18. Визначення поняття "ресторан", їх різновиди.

19. Визначення поняття "бар", їх різновиди.

20. Порівняльна характеристика кафе і закусочної, їх спеціалізація.

21. Характеристика їдальні, контингент споживачів, які користуються послугами їдальні.

22. Порівняльна характеристика кафетерію і буфету.

23. Характеристика заготівельних закладів ресторанного господарства.

24. Визначення мережі загальнодоступних закладів ресторанного господарства.

25. Принципи розміщення загальнодоступних закладів ресторанного господарства.

26. Формування мережі загальнодоступних закладів ресторанного господарства в курортній зоні.

27. Формування мережі закладів ресторанного господарства при готелях.

28. Формування мережі закладів ресторанного господарства при навчальних закладах.

29. Формування мережі закладів ресторанного господарства при промислових підприємствах.

30. Формування мережі закладів ресторанного господарства при торгових підприємствах та торговельно-розважальних комплексах.

Створено за допомогою Webnode
Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати