Теми повідомлень 

1. Меню, його роль в забезпеченні успіху роботи закладу ресторанного господарства.

2. Фактори впливу на складання меню.

3. Меню як один із засобів реклами закладу ресторанного господарства.

4. Класифікація меню.

5. Види меню вільного вибору, їх характеристика.

6. Види меню скомплектованого денного раціону харчування, їх характеристика.

7. Види бенкетного меню, їх характеристика.

8. Характерні особливості статичного меню.

9. Характерні особливості динамічного меню.

10. Характерні особливості циклічного меню.

11. Комбіноване меню.

12. Відповідальні працівники за складання меню.

13. Порядок складання меню.

14. Особливості складання меню вільного вибору страв.

15. Особливості складання меню денного раціону харчування.

16. Вимоги до складання меню денного раціону для працівників, зайнятих у гарячих цехах.

17. Фірмові страви, порядок їх розробки.

18. Збірник рецептур як документ, що регламентує приготування страв, включених у меню.

19. Значення якісного оформлення меню.

20. Вимоги до оформлення меню в закладах ресторанного господарства різних типів.

21. Меню-газета, її зміст та значення.

22. Сутність електронного меню.

23. Переваги користування електронним меню для споживачів.

24. Переваги використання електронного меню для закладу ресторанного господарства.

Створено за допомогою Webnode
Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати