ЕЛЕКТРОННИЙ ПОСІБНИК
Автор:
Шевцов Іван Миколайович
Меню
Головна
Зміст
Тема 1. Класифікація та типізації закладів ресторанного господарства
Теоретичні матеріали
Тест до теми
Кросворд до теми
Теми повідомлень
Глосарій до теми
Тема 2. Технологічний процес приготування страв, закусок і напоїв
Теоретичні матеріали
Тест до теми
Кросворд до теми
Теми повідомлень
Глосарій до теми
Тема 3. Меню й прейскуранти
Теоретичні матеріали
Тест до теми
Презентація до теми
Теми повідомлень
Глосарій до теми
Програма "АСУ Парус"
Тема 4. Столовий посуд, прибори і білизна. Барний посуд, інвентар
Тема 5. Підготовка торгового залу до обслуговування, організація робочого місця за барною та буфетною стійками
Тема 6. Організація постачання закладів ресторанного господарства
Теоретичний матеріал
Тест до теми
Тема 7. Технологія приготування коктейлів
Відеоматеріали до теми
Презентації до теми
Тема 8. Обслуговування відвідувачів
Тема 9. Спеціальні форми обслуговування
Тема 10. Обслуговування бенкетів та прийомів
Презентація до теми
Тема 11. Особливості обслуговування відвідувачів європейських та інших країн
Теоретичні матеріали
Тема 12. Організація процесу управління персоналом
Додатки
Глосарій
Більше
Презентація до теми
Презентація на тему "Меню в закладах ресторанного господарства"
ЗКАЧАТИ
Створіть власний вебсайт безкоштовно!
Цей сайт створено з допомогою Webnode.
Створіть свій власний сайт
безкоштовно вже сьогодні!
Розпочати